Holivudski trač ili istina: Bred Pit u Dženifer Lorens pronašao ‘ženu svojih snova’

Holivudski trač ili istina: Bred Pit u Dženifer Lorens pronašao ‘ženu svojih snova’

Autor: | 14/12/2017

0

Bred Pit nije čekao dugo posle raskida sa Anđelinom Džoli da se ponovno upusti u ljubavne vode, pa se tako šuška da jedan od najpoželjnijih glumaca na svetu koketira s mladom glumicom Dženifer Lorens.

Iako je Anđelina nedavno ispričala da je spremna da popravi odnos s Pitom, čini se da je glumac već bacio pogled na nove horizonte. Izvori tvrde da je Pit u Dženifer Lorens pronašao ‘ženu svojih snova’ s kojom deli ‘intenzivnu povezanost’, prenosi VT.

Izvori tvrde da 54-godišnji glumac i njegova 27-godišnja koleginica ‘uživaju u kasnovečernjim druženjima’. Lorens je nedavno raskinula s 48-godišnjim rediteljem Darenom Aronofskim posle godinu dana veze, a Pit ju je navodno kontaktirao čim je čuo za raskid jer je već godinama zainteresovan za nju.

Pošto je čuo da je Dženifer slobodna, Pit je kontaktirao zajedničkog prijatelja kako bi dobio njen broj telefona pa je neko vreme skupljao hrabrost da se obrati mlađoj koleginici. Ali, konačno ju je nazvao kad ga je ohrabrila njena prijateljica.

Hoće li Bred Pit posle ljubavi sa Dženifer Aniston i Anđelinom Džoli još jednom da osvoji miljenicu Holivuda, tek treba videti, a kako pišu svetski tabloidi to mu neće biti teško jer još uvek važi za seks simbol Holivuda i jedan je od najpoželjnijih muškaraca na svetu.

A post shared by Revista Urbana Up (@urbana_up) on Dec 13, 2017 at 4:15pm PST

hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti