Mik Džeger ostavio najnoviju devojku i vratio se Melani Hemrik

Mik Džeger ostavio najnoviju devojku i vratio se Melani Hemrik

Autor: | 17/12/2017

0

Roker u osmoj decenijij života pre 12 meseci s balerinom Melani Hamrik dobio je sina Deveroa, a onda započeo vezu s mladom producentkinjom Nor Alfalah.

Nor Alfalah (22) je frontmena Rolingstonsa Mika Džegera (74) upoznala posle jednog koncerta, a javnost i prijatelji primetili su da se nešto dešava kada ga je mlađana Nor pratila u Pariz gde su proveli nekoliko romantičnih dana u hotelu. Od oktobra se intenzivno druže i posećuju, a Mik, kažu upoznati, kao da nije osećao razliku u godinama.

- Oboje su slobodni i uživaju u zajedničkim trenucima, a Mik, bez obzira na godine, nema nameru da uspori tempo - rekao je tada prijatelj blizak bendu.

Ali, Džeger je sada odlučio da ostavi Nor kako bi više vremena posvetio nekadašnjoj ljubavi, balerini Melani Hamrik (31) s kojom je bio u vezi od 2014. godine, a imaju i 12-mesečnog sina Deveroa Oktavijana Basila Džegera, rokerovo osmo biološko dete.

- Mik želi više vremena da provede s Melani i sinom, a ne želi neprijatne susrete s Nor po Kaliforniji, tako da je ova afera, za sada, mrtva - rekao je prijatelj muzičara koji je viđen kako s balerinom šeta Los Anđelesom.

 

Džeger, koji je frontmen legendarne rok grupe Rolingstons od 1961. godine, decu ima s pet žena.

Prvu ćerku, Karis Hant (47), dobio je s pevačicom Maršom Hant (73) i dugo nije hteo da je prizna, dok je već sledeće godine sa zakonitom suprugom Bjankom Džeger (72) dobio ćerku Džejd (46) koja je i sama majka troje dece, a njena ćerka Asisi (25) ima sina Ezru (2), što znači da je Mik pradeda.

S manekenkom Džeri Hal (61), sadašnjom suprugom milijardera Ruperta Murdoka (86), bio je u vezi i braku od 1977. do 1999, a imaju četvoro dece, ćerke Elizabet (33) i Džordžiju (25), te sinove Gabrijela (20) i Džejmsa (32). Hal ga je ostavila pošto se saznalo da je na jednoj žurki spavao s manekenkom Lucianom Morad (48), te da s njom ima sina Lukasa (18).

hellomagazin.rs guliver/splash