Kim Kardašijan i Kanje Vest imaju čudnu ideju: Malena Nort će dati ime novoj bebi?

Kim Kardašijan i Kanje Vest imaju čudnu ideju: Malena Nort će dati ime novoj bebi?

Autor: | 20/12/2017

0

Kim Kardašijan i Kanje Vest nisu skloni uobičajenim dečjim imenima, a u to smo se uverili već i ranije. Mnogo puta šokirali su javnost svojim odlukama, ali ova bi mogla da iznenadi mnoge. Naime, trećem detetu ime će nadenuti njihova četvorogodišnja ćerka Nort.

Kanje je uveren da je Nort "kreativna genijalka" pa se mnogo ne brine zbog izbora imena. Ali izvor blizak paru rekao je da malena Nort ipak nije oduševljena činjenicom da u njihovu porodicu stiže prinova.

- Baš su zabrinuti jer ne znaju kako će Nort da prihvati novo dete. Dodatno im otežava činjenica da će im treće dete roditi surogat-majka, pa ne znaju kako da joj objasne situaciju - kaže izvor za Daily Mail.

- Kim je pozvala stručnjaka za roditeljstvo kako bi dobila savete o tome šta da učini kako bi se izbeglo suparništvo s novim bratom ili sestrom. Jedan od predloga bio je da dopusti Nort da imenuje dete kako bi se osećala uključeno. Još razmišljaju o tome, Kim nije sigurna, ali Kanje je oduševljen idejom - dodaje.

Kim je nedavno izjavila i kako nikada u životu nije prolazila kroz teže razdoblje, a za to je kriva upravo surogat-majka koja će joj roditi dete.

- Svako ko misli da je ovo za mene lako, greši. Ovo iskustvo čak je teže nego prve dve trudnoće koje sam sama iznela zato što nemam kontrolu nad situacijom. Svakako ćete za ovakav poduhvat odabrati osobu koju dobro poznajete i s kojom ste povezani, ali, ipak, saznanje da sam prvo dvoje dece rodila sama, a da treće neću, za mene je jako teško - rekla je Kim.

hellomagazin.rs guliver/getty