Kloi Kardašijan najzad potvrdila trudnoću: Moj najveći san se ostvario, Tristan i ja ćemo imati bebu!

Kloi Kardašijan najzad potvrdila trudnoću: Moj najveći san se ostvario, Tristan i ja ćemo imati bebu!

Autor: | 21/12/2017

0

Čitav svet je mislio da je trudnoća Kloi Karadšijan samo još jedan od marketinških trikova kako bi se podigla gledanost njihovog rijalitija, ali izgleda da su sestre samo želele da budu sigurne da je sa trudnoćom sve u najboljem redu. Prva se oglasila Kloi i putem Instagrama svima saopštila lepe vesti:

- Moj najveći san se ostvario! Tristan i ja ćemo imati bebu! Čekala sam i nadala se, ali Bog je imao drugačije planove. Znao je on šta radi. Jednostavno sam trebala da verujem i da budem strpljiva. Još uvek u momentu ne mogu da poverujem da je naša ljubav stvorila jedan nov život. Tristane hvala ti što me voliš onakvu kakva jesam,  hvala ti što me tretiraš kao kraljicu! Hvala ti što činiš da se osećam lepom ma u kakvom stanju bila. Najviše od svega, Tristane hvala ti što si me učinio budućom mamom! Učinio si da iskustvo kroz koje prolazim bude još magičnije nego što sam ikada mogla i da zamislim.  Nikada neću da zaboravim koliko si bio divan prema meni tokom ovog perioda. Hvala ti što si me učinio ovako srećnom ljubavi moja!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Dec 11, 2017 at 9:03am PST

Hvala i svima vama za ljubav i pozitivne misli koje ste mi slali. Znam da smo ovo dugo držali u tajnosti, ali jednostavno smo želeli da u svemu uživamo u okviru porodice i najbližih prijatelja, što smo duže mogli. Da ove dragocene momente ostavimo van javnosti, samo za nas. Hvala vam na razumevanju.

Toliko sam zahvalna, uzbuđena, nervozna, luda od sreće i poleta, ali i uplašena i sve to odjednom! Ali, ovo je najlbolja zbrka osećanja koju sam ikada osetila u svom životu! - napisala je presrećna Kloi, a sada čekamo da i druga, mlađa sestra, podeli sa javnošću lepe vesti.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Dec 20, 2017 at 2:41pm PST

hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još