Porodična drama Buraka Ozdživita:  Glumac u strahu za zdravlje drage osobe

Porodična drama Buraka Ozdživita: Glumac u strahu za zdravlje drage osobe

Autor: | 22/12/2017

0

Turska zvezda Burak Ozdživit doživeo je pravu dramu kada mu je otac, zbog zdravstvenih komplikacija, hitno hospitalizovan. Srčane tegobe Bulenta Ozdživita iznenadile su sve članove porodice popularnog glumca, koja je danima strahovala za svog najstarijeg člana. Čuveni Bali-beg i njegova majka Džejhan teško su podneli dijagnozu. Naime, lekari su im saopštili da Bulentu preti moždani udar i da je operacija neminovna.

Iako su ih doktori i kompletno medicinsko osoblje uveravali da će sve proći u najboljem redu, Burak je sa neizvesnošću čekao ishod višečasovnog zahvata. Problemi sa krvnim pritiskom i ranije su Bulentu otežavali život, ali je ovog puta bio istinski ugrožen. Glumac je oduvek isticao da mu je podrška porodice dragocena, kao i da je izuzetno vezan za svoje roditelje, posebno za oca. Pomisao na gubitak jedne od najbližih osoba probudio je u njemu osećaj panike, pa je, prema pisanjima turskih medija, u čekaonici bolnice vreme provodio u dubokoj molitvi.

Na sreću, operacija je uspešno privedena kraju i pacijent je ubrzo pušten na kućno lečenje, ali će zbog ozbiljnosti problema oporavak trajati neko vreme. Javnost je iznenadila izjava člana bliskog porodici da je Burak pravi hipohondar, te da brine i kada ne postoji razlog za to, zbog čega mu cela situacija još teže pada. Ipak, svestan činjenice da je sve dobro prošlo, trudi se da potisne strah i da ocu maksimalno ugađa. Uprkos brojnim poslovnim obavezama, svaki slobodan trenutak provodi u krugu porodice.

Međutim, u tim teškim trenucima kroz koje je zavodnik sa Bosfora prolazio nije bilo ni traga ni glasa od njegove supruge Fahrije Evdžen, što je u turskoj javnosti probudilo sumnje u njihov odnos. Vreme će pokazati šta je razlog njenog odsustva i da li su se supružnici, koji su se pre nešto više od pet meseci zakleli na večnu ljubav, već suočili sa prvom bračnom krizom.

Deana Đukić Instagram/Burak Ozcivit
Tagovi: burak ozdživit

Pročitajte još

Najnovije vesti