Mudar potez osnivača "Plajboja": Naslednicima veliko bogatstvo ali uz jedan uslov

Mudar potez osnivača "Plajboja": Naslednicima veliko bogatstvo ali uz jedan uslov

Autor: | 23/12/2017

0

U javnost su procureli dokumenti u kojima stoji koje uslove naslednici Hjua Hefnera, osnivača Plejboja koji je preminuo u septembru, moraju ispuniti.

U slučaju da pokleknu, ostaju bez nasledstva. To se odnosi na udovicu Kristal i na četvoro dece.

Osim udovice, Kristal Hefner, naslednici pokojnog Hefnera su i njegova deca, Kristi A. Hefner, Dejvid Hefner, Marston Hefner i Kuper Hefner, kojima je otac postavio veoma konkretan uslov u vezi sa dobijanjem novca.

Kako stoji u dokumentima koji su dospeli u javnost, Hefnerovi voljeni nipošto ne smeju postati zavisnici o alkoholu i drogama. U slučaju da ne odole, ostaju bez svega, piše Tportal.

U dokumentu stoji da nosioci prava na nasleđe Hjua Hefnera ne smeju redovino ili često uzimati ilegalne supstance, te o njima razviti fizičku ili psihičku zavisnost niti smeju razviti zavisnost o alkoholu ili bilo kojoj legalnoj drogi, te hemijskoj supstanci koju mu / joj nije dozvolio ovlašćeni lekar ili psihijatar.

A post shared by STACKS Magazine (@stacksmag) on Dec 22, 2017 at 10:54am PST

Ako postoji sumnja da se neko od naslednika ne pridržava odredbe, ovlašćena osoba može zatražiti testiranje na drogu. Kad bi se dogodilo da neko od naslednika zbog ovoga zaista ostane bez prava, prema dokumentu, ta se prava mogu vratiti ako naslednik dokaže da ništa nije konzumirao u 12 meseci od gubitka prava ili ako odbor zaključi da je sposoban brinuti se o samom sebi i o svojim finansijama.

Hellomagazine.rs Guliver/Getty
Tagovi: hju hefner