Megan Markl razočarala Britance: Gaf koji ne mogu da joj oproste (foto)

Megan Markl razočarala Britance: Gaf koji ne mogu da joj oproste (foto)

Autor: | 27/12/2017

0

Na božićnoj misi koja je održana u Crkvi Svete Marije Magdalene u Sandringemu, najviše pažnje privukla je buduća supruga princa Harija i buduća vojvotkinja od Saseksa.

Znatiželjna javnost je do detalja analizirala stajling koji je Megan Markl odabrala za ovaj važan događaj, i najstroži modni eksperti su se složili da ona po prefinjenom stilu može da parira neprikosnovenoj Kejt Midlton.


Ipak, gaf koji je napravila na božićnoj ceremoniji Britanci ne mogu da joj oproste. Megan je trebalo da se pokloni kraljici i ukaže joj poštovanje pred velikom grupom ljudi i mnoštvom kamera, zbog čega se vidno unervozila. Susret sa kraljicom je nekako i preživela ali ne i susret sa fotoreporterima.

Naime, Britanci su joj zamerili kada je u jednom momentu fotoreporterima pokazala jezik, što se nikako ne uklapa u ponašanje po strogom kraljevskom protokolu.

A post shared by PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru) on Dec 26, 2017 at 10:12pm PST

Trenutak nepažnje ovekovečen kamerom, obišao je planetu munjevitom brzinom- dok jedni kritikuju američku glumicu zbog ovog gafa, druge je brane, jer je nervoza učnila svoje.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti