Osetila se prozvanom: Zbog koje izjave princa Harija je sestra Megan Markl reagovala

Osetila se prozvanom: Zbog koje izjave princa Harija je sestra Megan Markl reagovala

Autor: | 28/12/2017

0


Od kako je postala i zvanično izabranica princa Harija Megan Markl se suočava sa brojnim izazovima. Osim što javnost analizira svaki njen pokret tražeći joj manu,  njena sestra po ocu željna je popularnosti i očigledno spremna na sve da je dobije.

Pedesetdvogodišnja Samanta Markl pre nekoliko meseci je najavila da će objaviti knjigu koja otkriva pravo lice njene mlađe sestre, a dok znatiželjna javnost iščekuje da vidi šta je to Samanta spremna da otkrije zarad novca i slave, ona je ponovo našla način da privuče pažnju na sebe.

Naime, u nedavnom  intervjuu princ Hari je izjavio da se Megan odlično slaže sa kraljicom Elizabetom, ali i ostatkom kraljevstva, i dodao da "konačno ima porodicu kakvu nikada nije imala“, zbog čega se Samanta oglasila.

–Znate, ona je iz takođe velike porodice. Uvek smo bili uz nju. Kad su se tata i Dorija razveli stvorili smo takvu situaciju kao da Megan ima čak dve kuće. Sestra, brat, tetke, teče, ostali rođaci i naravno 'lepak koji nas sve spaja', naš otac, čovek koji je spreman da uradi sve za nas. Uvek je imala veliku porodicu, a samo srećnom udajom će je proširiti–prokomentarisala je Samanta.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram