Anastasija posle operacije: Obožavam svoje nove grudi, slatke su (video)

Anastasija posle operacije: Obožavam svoje nove grudi, slatke su (video)

Autor: | 03/01/2016

0

Pošto je imala dvostruku mastektomiju pevačici je bilo teško da se navikne na nove grudi. Anastasija (47) ih je sad, kaže, potpuno prihvatila i obožava ih.

- Oduvek sam htela da imam blizance i ta želja mi se konačno ostvarila. Jako su slatke i prkosne - kaže američka pop pevačica koja je dvaput pobedila rak dojke.

- Znam da sam obišla mnogo lekarskih ordinacija zbog moje masektomije, tražeći pravo rešenje. Ali želim da ljudi znaju da kada se odlučite za za taj korak, potrebno je da to spakujete u jedan maleni okvir u vašem životu punom obaveza. Ostala mi je još jedna mala operacija da zatvorim to poglavlje o masektomiji. - napisala je Ansatasija pred Novu godinu uz fotografiju koju je postavila na Instagramu.

A photo posted by Anastacia (@anastaciamusic) on Dec 30, 2015 at 12:17pm PST

Ali, ona ne odustaje, a njen osmeh i vedar duh kada dobije potpuno šašav poklon od brata, govore o njoj kao o velikom borcu i ženi koja se ne predaje.

My bro Brian got the cutest gift for me. Dogs are the best no matter what kind A video posted by Anastacia (@anastaciamusic) on Dec 31, 2015 at 1:50am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/anastaciamusic
Tagovi: anastasija