Sem Smit: Zbog slatkiša sam naučio mnogo da lažem

Sem Smit: Zbog slatkiša sam naučio mnogo da lažem

Autor: | 04/01/2016

0

Sem Smit je priznao je da je tokom detinjstva naučio kako da laže jer je stalno pokušavao da dobije što više slatkiša od svojih roditelja.

Pevač je, ipak, morao da ovlada veštinama tajnovitosti u trenutku kada je njegova muzika izabrana za film o Džejmsu Bondu 2015. godine. Novost da će Sem biti iza numere procurila je pre nego što je to bilo ozvaničeno, što je značilo da je Smit morao da se pretvara da je sve samo ogovaranje. To, doduše, uopšte nije bilo teško za njega.

- Rečeno mi je da poričem, tako da sam to i uradio. Ja sam prirodno dobar lažov - to je tako loše, zar ne? Kao mali sam magistrirao laganje, tokom stalnih pokušaja da dobijem slatkiše. Nisam uopšte ponosan na to - kaže on.

Iako je Sem možda nekada voleo slatkiše, njegovi obožavaoci nisu mogli da ne primete kako je izgubio dosta kilograma, a on planira da tako i ostane.

- To će biti borba do kraja mog života Nije kao da sam na nekoj strašnoj ishrani koja me ubija – ako želim da pojedem nešto nezdravo, ja to pojedem, ali se trudim da ostanem pri zdravoj ishrani.

Sem je dopustio sebi da ode na kratku pauzu tokom prazničnog perioda, ali je, međutim, sve vreme pisao pesme, pa čak i smislio naslov za svoj sledeći album. Takođe, odlučio je da ne želi da dozvoli bilo kakvoj romansi da prepreči put njegovoj muzici.

- Pre sam mislio da želim da budem romantičan, ali trenutno samo želim da se družim. To je vrsta toga, samo druženje - nedavno je priznao Smit.

- Ljubav ume da bude teška jer nikad ne znate namere ljudi... Istovremeno, nikada nisam imao ozbiljnu vezu u svom životu. Dakle, ja ne znam drugačije. To je neka vrsta blagoslova, pretpostavljam - zaključio je mladi pevač.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: sem smit