Riki Martin pokazao svoje mišićavo telo (foto)

Riki Martin pokazao svoje mišićavo telo (foto)

Autor: | 05/01/2016

0

Prošlo je 16 godina od kako se proslavio hitom "Living La Vida Loca", ali gledajući Rikija Martina može se učiniti da je vreme stalo.

Riki danas ima 44 godine i dvoje dece, ali njegovo seksi telo ne odaje te godine i opušteni način života, već pre mnogo vremena provedenog u teretani,  i sve što se može reći je - svaka čast.

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on Jan 4, 2016 at 5:05am PST

Riki se mišićima i tetovažama pohvalio na Instagramu, slikom pored bazena u vili u Portoriku. Na drugoj fotografiji, pevač je pokazao tetovirana leđa i pogled na jednu od divnih plaža, iznad koje se prostire njegova vila, a na trećoj i svog sad već odraslog sina, kako zajedno odmaraju u plićaku.

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on Dec 31, 2015 at 9:22am PST

Riki je 2008. godine postao otac dvojice dečaka, blizanaca Meta i Valentina, koje je rodila surogat majka. U januaru prošle godine, prekinuo je trogodišnju vezu sa svojim partnerom Karlosom Gonzalesom. Prethodno je putem svoje zvanične internet stranice objavio da je gej.

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on Dec 30, 2015 at 2:57pm PST

Prošle godine napustio je i popularni šou "The Voice Australia", u kojem je bio sudija od 2013. godine. Njega će u zameniti Ronan Kiting, a za to vreme, Riki će se pripremati za svoju nadolazeću turneju koja obuhvata koncerte u Čileu, Argentini, Urugvaju, Dominikanskoj Republici i rodnom Portoriku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: riki martin

Pročitajte još

Najnovije vesti