Kuda ide ovaj svet? Ovakva žena odbijena za ulogu jer je predebela

Kuda ide ovaj svet? Ovakva žena odbijena za ulogu jer je predebela

Autor: | 06/01/2016

0


Mlada glumica, Ešli Benson, ne stidi se da pokaže svoju zavidnu liniju na malim ekranima, ali sudeći po nekim holivudskim kasting direktorima, njena sitna figura (veličina 36) nije dovoljno sitna.

Ešli se proslavila ulogom u tinejdžerskoj seriji "Pretty Little Liars", a u intervjuu za magazin "Ocean Drive" otkrila je kakva apsurdna očekivanja ima filmska industrija u pogledu ženskih tela.


- Rekli su mi da sam predebela za ulogu. Ja nosim 36! Plakala sam 30 minuta, ali onda sam shvatila da moram da zaboravim na to jer može da prouzrokuje ozbiljan poremećaj u ishrani – rekla je Ešli.

- Mnogim ljudima se govori da smršaju čak i kada ne treba. Istina, to vas čini jačim. Jer ako dozvolite da dopre do vas, možete da poludite – dodala je.

Mlada glumica je takođe otkrila da joj je dosta fotošopiranih slika na kojima ne liči na sebe.

- Videla sam svoje slike sa jednog snimanja pre neki dan i pomislila: „Šta je ovo? Ovo čak ni ne liči na mene!“ Bila sam jako razočarana – iskrena je ona.

- Mrzim to što devojke misle: „Ona je tako mršava! Njena koža je savršena!“ Imam bubuljice kao i svi drugi – rekla je.

Da dokaže tu činjenicu, Ešli je na svoj Instagram postavila sliku gde joj je lice prekriveno kremom za bubuljice jer je htela da pokaže da nije savršena.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin
Tagovi: Ešli Benson

Najnovije vesti