Madonin sin ljut na majku jer mu je oduzela mobilni telefon?

Madonin sin ljut na majku jer mu je oduzela mobilni telefon?

Autor: | 06/01/2016

0


Roko Riči je bio na turneji s Madonom, a ona mu je oduzela mobilni telefon jer nije učio.

To ga je, navodno, toliko naljutilo da je odmah pobegao kod oc u London i tamo ostao.


Dok se Madona i njen bivši suprug Gaj Riči spremaju na sudski okršaj zbog starateljstva nad njihovim sinom Rokom, britanski "Mirror" otkriva, navodno, pravi razlog zbog kog je Roko pobegao kod oca London.

On je putovao je putovao s Madonom tokom njene turneje "Rebel Heart". Ona mu je, otkriva neimenova izvor, u jednom trenutku oduzela mobilni telefon jer nije učio koliko je trebalo.

- Madona je stroga majka i oduzela mu je mobilni telefon jer ga je odvlačio od učenja. Ona je stroža od Gaja i Roku se to ne sviđa. Oduzimanje mobilnog telefona je bila kap koja je prelila čašu - tvrdi izvor.

Roko je majku napustio pre mesec dana i otišao je kod oca u London, gde živi sa njim, sa njegovom suprugom Žaki Einsli i sa njihovo troje male dece.

TMZ je ranije saznao da se Gaj sprema na sudsku parnicu sa Madonom kako bi dobio puno starateljstvo nad sinom, koji sada želi da ostane da živi u Londonu jer ga tamo paparaci ne prate.

Roko je navodno Madonu izbrisao sa Instagrama, a Madona objavljuje stare fotografije sa svojom decom, uključujući i Roka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: madona