Dženifer Lopez u stilu Anđeline Džoli

Dženifer Lopez u stilu Anđeline Džoli

Autor: | 11/01/2016

0


Šetnja Dženifer Lopez po crvenom tepihu sinoćne dodele Zlatnih globusa izazvala je najviše pažnje. Na njoj su se našle oči svih prisutnih, od okupljenih obožavalaca do fotoreportera, a nije promakla ni modnim kritičarima.

Još pre nekoliko nedelja, kada se, kao domaćica Američkih muzičkih nagrada, u toku večeri presvukla dvadesetak puta predstavivši se u isto toliko različitih izdanja, Džej Lo je pokazala da joj uglavnom sve dobro stoji kada se potrudi.


Senzacionalno je izgledala i sinoć u Los Anđelesu, u dugoj žutoj haljini sa potpisom brenda „Giambattista Valli“ i kompletom nakita ukupne vrednosti od 200 karata. Reč je od dve dijamatske ogrlice, dva prstena, minđušama i narukvici. Kristalni sjaj dopirao je i sa cipela i torbice.

Snimateljima je posebno bila interesantna njena desna noga, koja se našla u prvom planu i na izvesno vreme zasenila elegantnu kreaciju. Mnogi su primetili da je nogu izbacila u stilu Anđeline Džoli, na čiji je račun ceo svet pravio šale pre nekoliko godina, samo što je u slučaju Lopezove taj potez bio neuporedivo suptilniji.

U svakom slučaju, lepa glumica i pevačica našla se u vrhu liste najbolje odevenih zvezda ovogodišnje smotre.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty/Splash
Tagovi: Dženifer Lopez