Dikaprio: Nikad neću biti režiser

Dikaprio: Nikad neću biti režiser

Autor: | 12/01/2016

0


Glumac Leonardo Dikaprio, koji već godinama donosi glumačka ostvarenja, kakvima se ostali glumci mogu samo nadati, je dao definitivan odgovor o tome da li će ikada postati reditelj

Premda mnogi glumci jedva čekaju da im se ukaže prilika da i oni režiraju neko delo, Leonardo Dikaprio očigledno nije jedan od njih.

- Kroz svoju karijeru sam bio blagoslovlen time što sam mogao da raditi s velikim filmašima, tako da sam s druge strane proklet i nikada neću sam da režiram - rekao je glumac.

On je objasnio kako stvarno ne zna kako režiseri rade to što rade, jer on sam je zaposlen svojim delom posla.

Istakao je Alehandra Inaritua i Martina Skorsezea, kao velike reditelje kojima zavidi jer ih ne može posmatrati kako rade.

- Bilo bi divno kada bi netko dokumentovao sva ta iskustva iz kojih sam toliko naučio. To je ono čemu se možeš radovati kad radiš s takvim rediteljima. Njihove male promene mogu da donesu toliko toga toliko toga donesu - izjavio je Dikaprio.

Dikapriov najnoviji film, 'Povratnik', je upravo osvojio nagradu za najbolju dramu, dok je on sam osvojio nagradu za najboljeg glumca na 73. Zlatnom globusu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin