Osam najrazmaženijih holivudskih glumaca

Osam najrazmaženijih holivudskih glumaca

Autor: | 13/01/2016

0


Iako zarađuju milione, nisu baš svi holivudski glumci profesionalni. Mnogi su poznati da uprkos milionima, umeju da budu nesnosni i razmaženi, a mi vam donosimo osam najgorih.

1. Lindzi Lohan

Zločesta devojka Holivuda, kako joj često tepaju, na prvom je mestu ove lestvice. Poznata je po žurkama, kašnjenju, zaboravljanju tekstova, ali i činjenici da se ponekad uopće ne pojavljuje na radnom mestu.

2. Brus Vilis

Slavnom glumcu najbitnije je da je njemu dobro te često celoj ekipi diktira uslove rada, naravno prema svom aršinu. To podrazumeva i to da on radi što hoće, kad hoće.


3. Edvard Norton

Gospodin Norton poznat je po tome što voli da naređuje drugim glumcima zbog čega je čest uzrok stresa kod kolega.

4. Dženifer Lopez

Latino diva voli da se i ponaša shodono renomeu. Bahatost i nemogući zahtevi, odlike su ove lepe pevačice i glumice. Čini se kako je dotična zaboravila geto iz koga je došla.


5. Rasel Krou

Poznati Australijanac je veoma temperamentan, a navodno voli da kada malo popije se i fizički sukobljava.

6. Čarli Šin

Sve što možete da zamislite Čarli je verovatno već uradio, tako da od njega ništa ne može da iznenadi.


7. Gvinet Paltrou

Poznata glumica uvek se drži nadmeno, a poznata je i po pomalo bizarnom načinu života. Navodno zahteva da se tuš u teretani čisti, pre nego što ga ona koristi, pošto ima strah da ne dođe u kontakt s "tuđom" vodom. Poznata je i po tome što voli da tračari ostale slavne koleginice.

8. Džulija Roberts

Iako često ostavlja utisak mile, drage i dobre osobe, Džulija ume da odluta kada je u pitanju posao. Navodno se na setu ponaša kao prava razmažena diva, a jednom prilikom je pokidala živce i reditelju Stivenu Spilbergu, koji joj je zbog toga značajno smanjio ulogu u filmu "Kuka".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty/Splash
Tagovi: holivud