Kim Kardašijan isijava samopouzdanjem: Ja sam ta koja svima naređuje (foto)

Kim Kardašijan isijava samopouzdanjem: Ja sam ta koja svima naređuje (foto)

Autor: | 15/01/2016

0

Mnogi su mislili da je mama Kris Džener ta koja upravlja carstvom Kardašijanovih, a sada se ispostavilo da glavnu ulogu igra neko drugi.

Reč je, naravno, o Kim Kardašijan.

Kris Džener mnogi doživljavaju kao mamu menadžerku koja upravlja čitavim carstvom klana Kardašijan, ali je na prestolu, kako sama za sebe tvrdi - Kim Kardašijan.

Ona je u intervjuu za časopis "Editorialist" otkrila neke porodične tajne, a usput je na svojoj zvaničnoj internet stranici objavila nove seksi fotografije u bikiniju i dokazala da se brzo vratila u formu nakon porođaja.

- Smešno mi je kad čujem da je Kris Džener ona koja upravlja nama svima kao da smo lutke. Na tako nešto samo pomislim: "kad biste samo znali". Ja sam ta koja naređuje drugima. Govorim šta bi Kajli trebalo da napravi sa svojom karijerom, kao i Kendal - rekla je samouverena Kim koja je nedavno rodila drugo dete i izbacila uspešnu aplikaciju Kimoji s novim emotikonima.

- Predvidela sam tu promenu u svetu tehnologije, i kako će se magazini prebaciti u digitalno izdanje. Zato mi je bilo važno da na svojoj aplikaciji ponudim sav taj sadržaj. Želela sam da ispričam svoju priču, da pokažem svoje modne fotografije, savete za lepotu i sve ostalo - rekla je rijaliti zvezda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: kim kardašijan