Zvezde koje su same iznele svoj prljav veš u javnost

Zvezde koje su same iznele svoj prljav veš u javnost

Autor: | 17/01/2016

0


Pikanterije iz privatnog života su pravi bingo za žutu štampu. Međutim, postoje i brojni slučajevi kada iz same zvezde saopštavaju "ekskluzivu" bez obzira na posledice. ovo su neke od njih.

Majli Sajrus

Nije tajna da se pevačica i glumica Majli Sajrus svojevremeno zabavljla sa glumcem Lijamom Hemsvortom, a još je manja tajna da je par raskinuo jer je Lijam prevario Majli sa koleginicom Džanjuari Džons. Međutim, ni Majli im nije ostala dužna, pa je nekoliko godina nakon prevare, objavila pesmu "FU" u kojoj je opisala pomenutu situaciju. Da se osveta servira hladna, dobro je shvatila Majli Sajrus.

Selena Gomez

Pevačica Selena Gomez, bila je dugo godina u vezi sa tinejdž zvezdom Džastinom Biberom, a interesantno je da je Biber bio Selenina prva velika ljubav. Upravo zbog toga, pevačica je često bila spremna da okrene glavu u stranu na vesti o Biberovom neverstvu, dok je mladi pevač nebrojano puta izjavio kako će Selena biti jedina devojka koju će oženiti.

Iako je pevačica do sada u intervjuima izbegavala da govori o problematičnoj vezi sa Biberom, sada je uspela da pravaziđe tu barijeru.

Kako prenose američki mediji, Selena se sprema da objavi autobiografsku knjigu, koja će velikim delom tretirati i njenu vezu sa Biberom.

Rijana

Ništa tako nije potreslo svetsku javnost kao fotografije brutalno pretučene Rijane, koju je tadašnji momak Kris Braun pretukao 2009. godine nakon dodele nagrada "Gremi".

Pevačica je nakon incidenta dala nekoliko intervjua u kojima je otkrila da je njihova veza uvek bila turbulentna, ali da nikada nije bilo fizičkog sukoba. U intervjuu koji je dala Opri Vinfri, Rijana je otkrila da će uvek gajiti osećanja prema Braunu i da će ga podržavati, uprkos tome što je njen bivši momak dobio sudsku zabranu da joj priđe.

Rijana i Kris su se pre nekoliko godina čak na kratko i pomirili, ali je pevačica rešila da definitivno prekine svaki kontakt kada je otkrila da se njen momak paralelno viđe sa drugom devojkom.


Keli Ozborn

Mlada pevačica i dizajnerka Keli Ozborn nikada se nije stidela da javno kaže šta misli. Upravo zbog toga, nikome nije bilo neobično kada je Keli javno iskritikovala koleginicu Džulijanu Rančić, koja se, u emisiji "Modna policija" pre nekoliko godin, grubo našalila na račun njene frizure.

Takođe, Keli je prilično direktna i kada je njen privatni život u pitanju. Tako je, nakon što je raskinula veridbu sa dugogodišnjim momkom, odmah obavestila svoje pratioce da je uzrok razlaza bila partnerova prevara i da joj je "muka" od bivšeg verenika.

Kendra Vilkinson

Bivša Plejbojeva zečica Kendra Vilkinson naizgled je imala savršen brak sa ragbistom Hankom Basketom. Idila se raspršila u paramparčad kada je Kendra saznala da ju je suprug prevario dok je bila u drugom stanju i to sa transrodnom osobom.

Onog momenta kada je vest o prevari dospela u tabloide, Kendra je pristala da sa milionskim auditorijumom podeli sve detalje prevare.

Čarli Šin

Holivudski glumac Čarli Šin šokirao je javnost kada je u intervjuu u emisiji "The Today Show" priznao da je HIV pozitivan.

Komentari (0)

Loading
Izvor:hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti