Tom Kruz igra u novoj verziji filma “The Mummy”

Tom Kruz igra u novoj verziji filma “The Mummy”

Autor: | 23/01/2016

0


Kompanija Universal odlučila je da napravi svoj Univerzum, a u njemu će pokušati da oživi što više čudovišta. Biće tu i Drakula, Frankenštajn, Nevidljivi čovek, Frankenštajnova nevesta, lovac na vampire Van Helsing i čudovište iz Crne Lagune.

Svi oni imaće svoje filmove, a Mumija će biti uvod u franšizu. Glavna uloga pripašće Tomu Kruzu a partnerka će mu biti mlada glumica Sofija Bautela (“Kingsmen: The Secret Service”), koja će igrati ulogu mumije.


Spekulacije su okončane onog trenutka kada je Kruz stavio svoj potpis na ugovor sa kompanijom Universal, a to se dogodilo prekjuče.

Objavljen je i novi premijerni datum ovog ostvarenja. Biće to 9. juna 2017. godine, dva meseca kasnije od prvobitno najavljenog datuma (24. marta 2017.)

Kako saznaje Variety, likovi iz Monstrum Univerzuma trebalo bi da se pojavljuju jedni u ostvarenjima drugih, da bi sve kulminiralo jednim velikim filmom, poput onog u “Avengers” stilu, gde će se skupiti mnoštvo dobrih i loših likova u jednoj velikoj borbi.

Kruz se, kao i uvek, “natrpao” projektima, pa će mu i 2017. godina biti veoma zauzeta. Očekujemo ga u nastavku filma “Edge of Tomorrow”, krimi trileru “Mena”, a u pripremi je i “Mission Impossible 6”.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: tom kruz