Internet gori zbog odluke da Džozef Fajns glumi Majkla Džeksona

Internet gori zbog odluke da Džozef Fajns glumi Majkla Džeksona

Autor: | 28/01/2016

0

Usred silne bure koja se podigla zbog toga što se među nominovanima za “Oskara” ne nalazi nijedan Afroamerikanac, kao bomba je odjeknula vest da će pokojnog Majkla Džeksona u novom britanskom filmu o kralju popa igrati belac!

Informacija da će Džeksona u ostvarenju “Elizabeth, Michael & Marlon”, igrati Džozef Fajns, brat Rejfa Fansa, izazvala je pravu ludnicu na društvenim mrežama koje su se usijale od negativnih komentara.

U moru ironičnih postova na Fejsbuku i Tviteru, navodi se, između ostalog:

– Šta je sledeće, Tom Kruz glumi Muhameda Alija?! Znači, Džozef Fajns može da glumi Majkla Džeksona (stvarnu osobu), a Idris Elba ne može da igra Džejmsa Bonda (izmišljen lik)… Slažem se da Fajns glumi Majkla, ali jedino ako Anđela Baset igra Elizabetu Tejlor…

Inače, radi se o komediji u kojoj Majkl Džekson, Marlon Brando i Elizabet Tejlor pokušavaju da se vrate u Los Anđeles iz Njujorka nakon terorističkih napada 11. septembra 2001. (!), a scenario je navodno zasnovan na istinitoj priči i zajedničkom izletu troje slavnih umetnika do Ohaja…
Da podsetimo, Džozef Fajns je najpoznatiji po ulogama u filmu “Zaljubljeni Šekspir” i seriji “Američka horor priča”, prenosi Telegraf.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash