Čening Tejtum misli da je Bijonse magična (video)

Čening Tejtum misli da je Bijonse magična (video)

Autor: | 29/01/2016

0

Kada je Bijonse nastupala u šouu "Lip Sync Battle" sa Čeningom Tejtumom početkom godine, ona je zaista potvrdila da je misterija kakva ste i mislili da jeste.

Tejtum je svratio u "The Ellen DeGeneres Show" da bi promovisao svoj novi film "Hail Caesar!" i objavio je kako je to biti u blizini Bijonse.

Nikada je ranije nisam upoznao. Neću vam čak ni otkriti šta sam morao da uradim da bih dobio broj telefona njenog asistenta... Nisam ni znao da će da dođe. Plan je bio da imam kartonsku lutku koja će pratiti moj nastup uz "Run the World (Girls)". Ali na kraju sam završio tako što sam upoznao Bijonse koja peva Bijonse i to je definitivno najstrašnija stvar koju sam do sada uradio. - bio je iskren Čening.

- I nije bilo probe. Bijonse ne proba. Ona se pojavljuje. Ona je kao Kajzer Soze - rekao je Tejtum kod Elen, misleći na lik Kevina Spejsija u filmu "Dežurni krivci"...

- Nikada je ne vidite dok se jednostavno ne pojavi! Čekaj, to je ona zar ne? I onda uvek znate da se ona nalazi negde na svetu i može da dođe do vas i da vas dodirne.- ispričao je svoj utisak oduševljeni Tejtum.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: Čening Tejtum