"Iz aviona se vidi da ne postoji pravi brak između Kanjea i Kim"

"Iz aviona se vidi da ne postoji pravi brak između Kanjea i Kim"

Autor: | 30/01/2016

0


Američka voditeljka Vendi Vilijams je poznata je po tome da nema dlake na jeziku i da nimalo ne štedi one koji se nađu na udaru njene kritike.

Ovog puta osula je paljbu po Kanjeu Vestu zbog njegovog prepucavanja na Tviteru sa Vizom Kalifom i njihovom zajedničkom bivšom ljubavi Amber Rouz.

Pošto je Kanje veoma ružno govorio o Amber, Vendi Vilijams je odlučila da uzvrati istom merom, pa se prisetila se svih njegovih prethodnih izjava u kojima vređa žene sa kojima je nekada bio intiman.

Vendi Vilijams

- Sve ovo je suludo. Pričom da je Amber Rouz bila striptizeta nisi ništa postigao, a nisi ni otkrio nešto novo. Kanje, ti si taj koji je nju "vaskrsnuo" - rekla je Vendi, a onda bivšu uporedila sa sadašnjom suprugom Kim Kardašijan.

- Podsetimo se njene prošlosti. Ništa neću konkretno reći. To što ljudi rade u četiri zida je samo njihova stvar. Ipak, iz aviona se vidi da ne postoji pravi brak između Kanjea i Kim - rekla je voditeljka.

Ona nije zaboravila da podseti javnost da je Kanje čovek koji se svako malo posvađa sa nekim i koji u javnost ne može da izađe, a da ne nasrne na nekoga. Takođe, naglasila je da njemu društvene mreže služe kako bi mogao i u virtuelnom svetu da napadne nekoga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images