Dženifer Lopez i njen menadžer – od sudnice do porodice (foto)

Dženifer Lopez i njen menadžer – od sudnice do porodice (foto)

Autor: | 30/01/2016

0

Dženifer Lopez ovih dana puni koncertnu dvoranu rizorta „Planeta Holivud“ u Las Vegasu, a slobodne trenutke provodi sa decom, dečkom Kasperom Smartom i prijateljima.

Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju s proslave rođendana svog dugogodišnjeg menadžera Benija Medine, kojeg smatra članom porodice, iako donedavno nisu baš uvek bili u ljubavi.

Medina je napravio malu žurku u hotelskom apartmanu u Vegasu, a Džej Lo i Kasper, kao i ostali gosti, na sebi su imali samo ogrtače i tako pozirali pored torte. Bili su tu i njeni blizanci Ema i Maks, kojima je Beni kum. Popularna pevačica ispod fotografije je napisala da joj je porodica sve što ima.

No, Dženifer je Medini dala otkaz 2003. godine, jer nije imao dozvolu dok se brinuo o njenoj karijeri. Zbog toga ga je tužila, tražeći poništenje svih ugovora i isplatu svega što je zaradio dok je bio uz nju.

Nesuglasice su na kraju rešili, ali pet godina kasnije. Nova saradnja pokazala se vrlo uspešnom. Ipak, šuška se kako je jedan od zahteva latino dive bio prekid njegovog rada sa Marajom Keri koja se, navodno, još uvek nalazi na popisu zabranjenih klijenata.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/splash/instagram
Tagovi: Dženifer Lopez