"Krid" kao nastavak "Roki" franšize: Nova zvezda je rođena (video)

"Krid" kao nastavak "Roki" franšize: Nova zvezda je rođena (video)

Autor: | 03/02/2016

0

Film "Krid" poslednjih meseci beleži toliki uspeh, da je već najavljen i njegov nastavak, a još ako Silvester Stalone dobije Oskara – sigurno se neće završiti samo na drugom delu.

Ovo ostvarenje je, slobodno može da se kaže, nastavak "Roki" franšize, tačnije njen sedmi deo. Samo što je ovog puta Balboa u sporednoj ulozi. U novom poglavlju priče sva pažnja usmerena je na Adonisa Džonsona Krida, sina Apola Krida, svetskog prvaka u teškoj kategoriji i Rokijevog prvog velikog rivala. Međutim, Adonis nikada nije upoznao slavnog oca, jer je umro pre nego što je on rođen.


Pošto se nije ni postavljalo pitanje da li mu je plemenita veština u krvi, Krid Junior odlazi u Filadelfiju, grad u kojem su u legendarnom meču snage odmerili Apolo i tada tek amater po imenu Roki Balboa. Adonis ga pronalazi i moli da mu bude trener.

Iako je insistirao na tome da je završio s boksom za sva vre­mena, Roki u Adonisu prepoznaje snagu i odlučnost koju je imao A­polo, u početku njegov žestoki suparnik, a kasnije najbliži prijatelj. No, da li je Kridov sin spreman i da li ima srce istinskog borca? Upravo su ta ozbiljna pitanja uvrstila ovaj film među najbolje u sezoni.
U svakom slučaju, zvezda je rođena. Videćemo hoće li nadmašiti nepobedivog Rokija.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić printsc