Zašto je Bruklin Bekam razbesneo fotografe

Zašto je Bruklin Bekam razbesneo fotografe

Autor: | 04/02/2016

0


Nakon što je angažovan da snimi vizuale za novi parfem modne kuće Barberi (Burberry), Bruklin Bekam (16) je izazvao negativne reakcije profesionalnih fotografa.

Mlade godine, slavni roditelji, neiskustvo... sve to je zasmetalo iskusnim profesionalcima.

A photo posted by Leslie Limon (@leslielimon4) on Jan 30, 2016 at 2:25am PST

Ono što je posebno iritiralo javnost, ali prvenstveno profesionalne fotografe jest činjenica da je maloletni Bekam dobio priliku kakvu ne bi mogani da zamisli da nema slavne roditelje.

Fotograf Kris Flojd izjavio je za britanski "Miror" kako se u ovom slučaju radi o omalovažavanju fotografskog posla, ali i njegovih roditelja.

- Dejvid i Viktorija su predstavnici onoga što donose naporan rad i trud. Posle godina i godina iskustva došli su do svega što imaju. A zatim se pojavi njihov 16-godišnji sin i to se pretvara u čisti nepotizam. Deo mene skida kapu Barberiju na pametnom potezu, ali fotografski deo mene je u potpunom šoku - kazao je Flojd.

Drugi fotografi su istakli da je Bruklin na snimanje došao na već pripremljen i gotov set kako ne bi do izražaja došlo njegovo nepoznavanje osvetljenja, kadriranja i, na kraju krajeva, Fotošopa.

Ipak, profili Barberija i Bruklina su Instagramu pršte pozitivnim komentarima, stoga je potpuno jasno kako će modni brend u ovom slučaju samo - profitirati.

Location change, shooting @maddiedemaine1 @BrooklynBeckham for #THISISBRIT

A photo posted by Burberry (@burberry) on Jan 30, 2016 at 9:56am PST

A photo posted by Burberry (@burberry) on Jan 30, 2016 at 3:51am PST

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty, Instagram hellomagazin
Tagovi: bruklin bekam

Pročitajte još