Džordž Kluni i Hju Lori u urnebesnoj verziji "Urgentnog centra" (video)

Džordž Kluni i Hju Lori u urnebesnoj verziji "Urgentnog centra" (video)

Autor: | 04/02/2016

0

Novo okupljanje glumaca iz serije "Urgentni centar" rezultiralo je pravom medicinskom dramom s elementima druge popularne serije, "Doktor Haus".

Naravno, radi se o duhovitom skeču komičara Džimija Kimela koji je sinoć u svojoj emisiji ugostio Džordža Klunija i Hjua Lorija.

Kluni je gostovao kod Kimela povodom predstavljanja filma "Hail, Caesar!" nastalog u saradnji s braćom Koen. Pre samog nastupa snimljen je odličan skeč u kom se ponovo okuplja čitava glumačka ekipa "Urgentnog centra", serije koja je Klunija lansirala među holivudske zvezde.

Doktor Ros (Kluni) se nalazi u bolnici s pacijentom, barata medicinskim žargonom i u jednom trenutku zahteva asistenciju. Međutim pacijent (Kimel) se budi iz stanja kome i obaveštava ga da ekipa koju čine Džulijana Margulis, Noa Vajl i Erik La Sal nije mogla da se dogovori o novom okupljanju. Umesto toga, doktor Ros se susreće s doktorom Hausom, pa timskim radom spasavaju pacijenta.

Urnebesni skeč oduševio je sve, posebno jer je "Urgentni centar" bila serija s čak 15 sezona, dok je 'Doktor Haus" sa svojih sedam sezona bio jedna od najgledanijih medicinskih dramskih emisija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs printscreen

Pročitajte još