Sofija Vegara: Imam prevelike grudi i ogromne probleme

Sofija Vegara: Imam prevelike grudi i ogromne probleme

Autor: | 05/02/2016

0

- Sve moje haljine moraju da budu čvrste ispod grudi, jer su mi grudi prirodne, pa ih ima svuda. Krvarim nakon svake dodele nagrada -požalila se Sofija Vergara.

Ona je rekla da zbog toga namerava da smanji grudi.

- Za jedno 10 godina, mislim da će biti potrebno da odem na operaciju smanjivanja grudi - rekla je glumica u intervjuu za časopis "The Edit" u kome je progovorila o mukama kroz koje prolazi zbog svojih, kako ih ona zove, "grudi striptizete".

Sofia predviđa da će kroz nekoliko godina patiti od jakih bolova u leđima zbog grudi, pa je zbog toga, kako sama kaže, operacija neminovna. Ona je otkrila nosi broj grudnjaka 85F.

- Moje haljine su poput oklopa, svašta se unutra događa. Kada skinem haljinu, vidim krv - požalila se Sofija i otkrila da njen suprug, Džo Manganijelo jako želi dete s njom, i da zbog toga trenutno razmišljaju kako da to izvedu.

- Pomisao da ponovo prolazim kroz sve uopšte me ne plaši, ali sumnjam da ću moći da zatrudnim prirodnim putem - rekla je ona.

Glumica se još spori s bivšim verenikom Džoom Gonzalesom, s kojima ima sina Manola, oko prava na njene zamrznute embrione.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: sofija vergara