Bruk Šilds zvezda tradicionalnog Operskog bala u Beču

Bruk Šilds zvezda tradicionalnog Operskog bala u Beču

Autor: | 05/02/2016

0

Vrhunac balske sezone u Beču svakako je čuveni bal u Državnoj operi, koji važi sa prvorazredni kulturni događaj ne samo u Austriji, već i mnogo šire.

Koreni Operskog bala sežu u 1814. godinu i vreme Bečkog kongresa, kada su se umetnici tadašnje Dvorske opere pridružili svečanostima povodom održavanja tog političkog skupa.

Ove godine bal balova je upriličen 4. februara uz prisustvo mnogih uglednih zvanica iz sveta šou biznisa, politike, umetnosti, sporta.

Bruk Šilds, Rihard Lugner, Mr. Probz i Keti Lugner

Tako se austrijski biznismen Rihard Lugner, koji tradicionalno na ovaj glamurozni događaj svaki put dovodi novu poznatu pratilju, juče pojavio sa holivudskom glumicom Bruk Šilds, a u Operi je bio i sin legendarnog Alen Delona, Entoni Delon.

Entoni Delon

Ulaznica je vredela pravo malo bogatstvo – čak 18.500 evra.

Bal je, kao i uvek, otvoren uz fanfare. Osim nešto više od pet hiljada gostiju, bilo je angažovano oko dve hiljade članova osoblja za najrazličitije urgentne situacije.

U slučaju da se nekome pocepaju pantalone ili da nekoj dami pukne štikla, u operskoj kući su cele noći na raspolaganju šnajderi i šusteri, kao i vizažisti za osvežavanje šminke.

Čuvena bečka opera je za tu priliku bila dekorisana sa 50.000 cvetova u crvenim tonovima.

Bruk Šilds i reper Mr. Probz

Bruk Šilds, koja ne svraća baš često u Evropu, ove dane u Beču iskoristila je i za druženje sa obožavaocima, kojima je rado potpisivala svoju novu knjigu.

Bruk Šilds i Keti Lugner

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/splash
Tagovi: bruk šilds