Elton Džon se posle osam godina pomirio sa majkom

Elton Džon se posle osam godina pomirio sa majkom

Autor: | 07/02/2016

0

Svađa između Eltona Džona i njegove majke trajala je osam godina, ali sada su se konačno pomirili.

On je potvrdio: "Ponovno komuniciramo".

Pevač, koji je upravo započeo svoju najnoviju svetsku turneju nastupom u Parizu, nije razgovarao sa devedesetogodišnjom Šejlom od davne 2008. Uprkos nastupu u čast svog sina koji je majka organizovala na svojoj nedavnoj proslavi rođendana, izgledalo je da za njihovo pomirenje postoje male šanse.

Međutim, Elton je potvrdio da su ponovno u kontaktu već nekoliko nedelja.

Iz poštovanja prema majčinoj privatnosti uvek sam se ustezao od toga da javno govorim o našem odnosu. Ipak, sada mogu da potvrdim da ponovno komuniciramo i tako je još od majčinog 90. rođendana.

On je dodao da "neće davati nikakve dalje komentare o ovome".

Do svađe je došlo kada je Šejla odbila da prekine kontakt sa dvojicom Eltonovih najstarijih prijatelja, Bobom Helejem i Džonom Ridom, nakon što se on posvađao s njima. Bob je radio za Eltona trideset godina, prvo kao vozač, a potom i lični asistent, sve dok nije otpušten tokom promena koje je Elton odlučio da napravi u svom timu. Džon, koji je bio Eltonov menadžer i kratko vreme njegov ljubavnik, pomogao je zvezdi u ranim fazama njegove karijere.

Šejla je prošle godine objasnila:

- Navikla sam se na njih. Sve je to bilo tako glupo i površno.

Ona je objasnila da je krivila Eltonovog muža Dejvida Furniša da je okrenuo njenog sina protiv nje. Ali sada je nesporazum rešen i čini se da je Dejvid koji je sa Eltonom u vezi od 1993. sve vreme aktivno podsticao svog muža da se izvini majci.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: elton džon