Kako i dolikuje Supermenu: Henri Kavil nikada nije bio zgodniji (foto)

Kako i dolikuje Supermenu: Henri Kavil nikada nije bio zgodniji (foto)

Autor: | 07/02/2016

0

Henri Kavil se pohvalio mišićima na Instagramu.

- Faza zagrejavanja za Supermen trening, koji je počeo danas. Objavio sam ovu sliku da bi sebi postavio minimalni cilj, i da bih sebe naterao da ga i ostvarim - napisao je Henri pored svoje fotografije.

Plavookog zavodnika uskoro ćemo gledati u ulazi Klarka Kenta, odnosno Supermena u filmu "Batman v Superman: Dawn of Justice", zajedno sa Benom Aflekom. Taj film je jedan od najviše iščekivanih u 2016. godini.

Ali, Henri nije oduvek bio u super formi.

U nedavnom intervjuu za "Men's Fitness", Henri je otkrio da su mu se, tokom studentskih dana, mnogo rugali.

- Nekada su me zvali Debeli Kavil. Imao sam puno sala, a jedan kolega mi je čak rekao i da imam grudi kao žena. Puno sam jeo, a i danas obožavam hranu. Još volim da uživam u alkoholu i hrani, i  nikada nisam imao meru. Verojatno sam zato i bio debelo dete - iskreno je priznao.

Ipak, 32-godišnjem Henriju se danas sigurno više niko ne ruga, a upravo je zbog uloge Supermena, postigao životnu formu, što mu je obezbedilo i armiju obožavateljki.

- Kada ne glumim superheroja, moja fitnes rutina je manje stroga. Kada je potrebno mukotrpno da radim na svom telu, to i radim. Kad nije, uživam u životu.

A photo posted by Henry Cavill (@henrycavill) on Feb 5, 2016 at 9:24am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: henri kavil