Posle sedam godina tuge: Lijam Nison u vezi sa "neverovatno slavnom ženom"

Posle sedam godina tuge: Lijam Nison u vezi sa "neverovatno slavnom ženom"

Autor: | 09/02/2016

0

Sedam godina nakon smrti svoje supruge, britanske glumice Nataše Ričardson, s kojom ima dva sina, irski glumac Lijam Nison, priznao je da je opet srećno zaljubljen.

Iako se tome nikad nije nadao, osvojila ga je, kako je sam izjavio, vrlo slavna žena koja za sada želi da njihovu ljubav zadrži daleko od javnosti.

Trebalo je sedam godina da Lijam Nison preboli tragičan gubitak svoje supruge koja je preminula 2008. nakon smrtonosne povrede glave na skijanju u Francuskoj.

Uvek škrt na rečima, Nison je retko javno progovarao o ljubavnim vezama nakon Natašine smrti, ali je sada napravio izuzetak i u intervjuu za "Irish Indipendent" priznao da je napokon srećno zaljubljen.

Mislim da bi joj bilo neugodno kad bih sada javno objavio njeno ime. Radi se o neverovatno slavnoj ženi. Dosad nisam slavio Dan zaljubljenih, ali će u nedelju moja dama od svog irskog obožavaoca dobiti veliki buket sveže ubranog cveća - izjavio je Nison.

Gubitak supruge koja je poginula u 45. godini života za njega je i dalje vrlo bolna tema.

- Poslednjih godina dobio sam toliko lepih pisama, prijatelji su bili velika pomoć. Znate, divno je kad znate da imate pored sebe ljude kojima je stalo do vas. Ta činjenica me uvek usreći, ma koliko duboko potonuo i vrati mi volju za životom - zaključio je Lijam Nison.

Nataša Ričardson i Lijam Nison

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: LIJAM NISON

Pročitajte još

Najnovije vesti