Leni Kravic i njegove žene

Leni Kravic i njegove žene

Autor: | 12/02/2016

0


Muzičar Leni Kravic prošetao se crvenim tepihom uoči revije modne kuće Sen Loran sa dve prelepe dame, bivšom suprugom Lisom Bone i njihovom kćerkom Zoi Kravic.

Da sve ostaje u porodici, najbolje je pokazala Zoi, koja je već angažovana kao manekenka i koja je svakako pokupila gene i jednog i drugog roditelja. One najbolje, podrazumeva se.

Liza Bone danas je u braku sa još jednim izuzetnim muškarcem, Džejsonom Moomoom, lepotanom koji je igrao kralja Drogoa u "Igri prestola".


Leni i Liza Bone su se upoznali 1985. u Njujorku, a venčali su se dve godine kasnije u Las Vegasu. U decembru 1988. dobili su kćerku Izabelu Zoi, ali njihova bračna idila nije dugo trajala, rastali su se 1990. a zvanično razveli 1993.

Nakon dugotrajnog perioda prepucavanja preko medija, Leni i Liza su se napokon pomirili u novembru ove godine. Iako je to više puta demantovano, priča se da je za razvod Kravica i Boneove najveći krivac bila Madona, s kojom je nestašni roker početkom devedesetih imao kratku aferu dok je za nju radio pesmu "Justify My Love".

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty hellomagazin
Tagovi: leni kravic

Pročitajte još

Najnovije vesti