Idris Elba: Istina o velikom preljubniku

Idris Elba: Istina o velikom preljubniku

Autor: | 17/02/2016

0

Nedavno je objavljeno da je Idris Elba ostavio Najanu Gart sa kojom ima dvogodišnjeg sina Vinstona, a sve to zbog čuvene manekenke Naomi Kempbel.

Ovakvo ponašanje perspektivnog glumca mnoge je iznenadilo i razočaralo, ali prema onome što tvrde Idrisovi bliski poznanici i saradnici, to uopšte ne bi trebalo da čudi.

Samo dva dana pre nego što će raskinuti sa Najanom i iseliti se iz njihove kuće, Idris je viđen kako izlazi iz kluba sa Naomi Kempbel. Iako su njih dvoje prijatelji godinama, to je bilo dovoljno da spekulacije počnu.

Koliko god blistao na velikom platnu, Idris jednostavno ne može da održi sliku lojalnog partnera i oca.

Istovremeno, američki mediji pišu da je imao aferu i sa reperkom K. Mišel, dok je veza sa Najanom još bila aktuelna.

- Znala sam da ima nekoga, ali nisam znala da je ta priča još uvek aktuelna. Onda sam shvatila da sam ja samo bila "bod u gostima" - ispričala je reperka.

A photo posted by K. Michelle (@kmichellemusic) on Feb 14, 2016 at 12:00pm PST

Idrisova biografkinja, Nađa Koen, kaže:

- On je na vrhuncu karijere, i činilo se da ga je Najana previše stezala. Možda je želeo da se skrasi, ali to se ipak nije desilo. Ona i beba se jednostavno nisu uklopile u pomamu za njim.

Idris se razveo od prve supruge kada je bila trudna sa njihovom ćerkom, koja danas ima 15 godina. Drugi brak mu je trajao samo jedan dan, a tada je radio kao di džej na lokalnoj radio stanici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: idris elba

Pročitajte još

Najnovije vesti