Dženifer Lopez o tajni dobrog izgleda: Sve što konzumiram je organsko

Dženifer Lopez o tajni dobrog izgleda: Sve što konzumiram je organsko

Autor: | 20/02/2016

0

Dženifer Lopez je bez dvoumljenja jedna od najseksepilnijih žena na svetu. Ona ne krije da je veoma zadovoljna svojim izgledom, a sada je otkrila i neke detalje u vezi sa održavnjem linije.

U pitanju je njen program ishrane.

Dženifer počinje dan s čokoladnim šejkom koji priprema s vodom ili mlekom od kinoe. Osim šejka, ujutro pije kafu bez kofeina. Za ručak voli da jede namirnice poput lososa, svežeg povrća i salate. Najdraži ručak joj je salata od tikvica, paprike i brokolija začinjena sirećetom.

Večera je rezervisana za pola sedam kada jede proteine s kinoom. Inače, praktikuje da stalno večera raznoliku hranu pa tako jedan dan jede pirinač i pasulj, a drugi dan svinjetinu i piletinu. Sve što konzumira je organsko i sveže.

Latino diva smatra kako je najveća tajna njene vitkosti u porcijama koje su male, ali dovoljne za sve njene potrebe. Rekla je kako se ne izgladnjuje pa ponekad priušti sebi i neku poslasticu, ali najčešće uz sebe ima zdrave grickalice, poput suvog voća ili povrća koje joj suzbiju želju za nezdravim slatkišima između obroka.

Kad god ima zakazane nastupe, Dženifer pokušava da jede visokoproteinsku hranu koja je bogata različitim nutrijentima kako bi imala snage za sve obaveze i nastupe koje ima. Iako je priznala da obožava da jede picu, priušti je tek jednom mesečno.

Pre važnih događaja, Dženifer je otkrila kako je na režimu ishrane bez šećere i soli i izbegava cigarete i alkohol, a pije dosta vode.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: Dženifer Lopez