Džordž Majkl najavljuje povratničku turneju (video)

Džordž Majkl najavljuje povratničku turneju (video)

Autor: | 21/02/2016

0

Velika britanska pop zvezda Džordž Majkl vraća se na scenu. Ili bar to želi. Posle brojnih zdravstvenih problema, ali i onih sa zakonom, slavni pevač rešio je da se oslobodi poroka i da se posveti onome što najbolje zna i u čemu mu nema ravnog – muzici.

To, međutim, neće biti lak posao, jer vesti koje su prethodnih godina stizale o Džordžu bile su sve, samo ne lepe.

Nekoliko puta je završio u bolnici. Prilično je uplašio svoje obožavaoce koji su strahovali da bi moglo da mu se dogodi najgore ako nastavi takvim načinom života.
U poslednjem u nizu incidenata učestvovao je 2013. godine, kada je ispao iz automobila na putu prema Londonu, a istraga je utvrdila da je vozio pod dejstvom alkohola i još nekih omamljujućih sredstava. Dugo se oporavljao, a najveći deo vremena proveo je na jednoj klinici za odvikavanje u Švajcarskoj.
Sada tvrdi da je spreman za povratak. No, osiguravajuća društva još ne žele da preuzmu rizik plaćanja odštete zbog otkazanih koncerata. Ni prethodni album nije baš najbolje prošao. Bez obzira na zvezdani status, Džordžu će biti potrebno mnogo sreće da zablista na sceni kao u stara dobra vremena.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/getty
Tagovi: Džordž Majkl

Pročitajte još