Bez milosti: Publika izviždala Kris Džener (video)

Bez milosti: Publika izviždala Kris Džener (video)

Autor: | 22/02/2016

0

Kris Džener, mozak "operacije Kardašijan", doživela je veoma neugodno iznenađenje na koncertu "iHeart 80's" , koji je održan prošlog vikenda u Los Anđelesu.

60-godišnja mama Kris popela se na binu u crnom odelu i s crnim šeširom na glavi, u ulozi prezenterke.

Njeno najavljivanje britanskog benda "Culture Club" nadglasalo je zviždanje publike, koja se svim silama potrudila da se Kris oseća nepoželjno.

I dok bi se neko drugi na njenom mestu okrenuo i otišao, Kris je posao odradila kao prava profesionalka, iako je sve trajalo skoro čitav minut, dok je publika neumorno zviždala, toliko glasno da se nije čula skoro nijedna njena reč.

Kako to obično biva, debakl je zabeležen kamerom, a Kris je odmah nakon najave, okrenula leđa publici i tako sačekala nekoliko sekundi, dok joj nije stigla pomoć za silazak niz stepenice.

U kratkom videu, jasno se čuje kako su organizatori pojačali zvuk na njenom mikrofonu, ali nezadovoljna publika je bila mnogo glasnija.

Ali, dok joj publika zviždi, mama Kris i dalje uživa u ljubavi s 22 godine mlađim dečkom, Korijem Gemblom, koji je jedan od menadžera Džastina Bibera. Par se viđa od okotbra 2014. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: kris džener