Nema sreće sa muškarcima: Suprug Tamare Eklston iza rešetaka

Nema sreće sa muškarcima: Suprug Tamare Eklston iza rešetaka

Autor: | 23/02/2016

0

O Tamari Eklston, kćerki jednog od najbogatijih ljudi sveta, uglavnom čitamo drugačije, lepše vesti. Britanska manekenka važi za brižnu majku, koja je u poslednje vreme više posvećena porodici nego glamuroznim događajima kakvi se vezuju za njen stil života.

Međutim, juče je planetom prostrujala priča da je njen suprug Džej Ratland završio u pritvoru zbog sumnje da je pomagao narkobosu Džejmu Tarentu, koji je u bekstvu od 2010. godine nakon što je optužen za trgovinu drogom i oružjem.

Džej je uhapšen još prošle srede, a vest, koja je tek juče zvanično objavljena, malo koga je iznenadila, s obzirom na njegovu burnu prošlost. Bivši broker je pre nekoliko godina izgubio dozvolu za rad jer je manipulisao cenama deonica. Nove optužbe su vrlo ozbiljne i mogao bi da ostane iza rešetaka na duže vreme.
Izvor blizak porodici kaže da je Tamara veoma zabrinuta, ali da se trudi da ostane prisebna i hrabra zbog njihove dvogodišnje kćerkice Sofije.
Iako danas živi mirnim porodičnim životom, lepa kćerka Bernija Eklstona poznata je po vezama sa problematičnim momcima. Jedan od njih je i bivši verenik Derek Ros, koji je osuđen na četiri godine jer je svojevremeno pokušavao da je uceni.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/splash
Tagovi: Tamara Eklston

Najnovije vesti