Slavni koje ni milioni nisu previše razmazili

Slavni koje ni milioni nisu previše razmazili

Autor: | 23/02/2016

0


Ovi slavni ljudi imaju milione na bankovnim računima, slavu i brojne nadolazeće projekte na kojima će zaraditi, no ne kupuju avione, kamione, helikoptere, dvorce, već žive ugodno, ali za svoje prilike, jako skromno.

Dženifer Lorens

"Devojka sezone" novostečena slava i bogatstvo nisu promenili. Dženifer je čak i nakon prvih većih uspeha nastavila da živi u stanu kojme je živla i kad se doselila u Los Anđeles, a lepu kuću na Beverli hilsu je kupila tek krajem prošle godine.

Uz to, Dženifer kupuje u normalnim prodavnicama u kojima voli da iskoristi popuste i izbegava luksuzne robne kuće. Ne voli kad je uslužuju u šopingu pa nema ličnog kupca već sama kupuje sve što joj je potrebno, a tek nedavno se pomirila i s činjenicom da na elegantnim mestima mora da koristi usluge osoba koje su zadužene za parkiranje automobila u kojima su stigli gosti.

Sara Džesika Parker

Sara Džesika je potpuna suprotnost od Keri Bredšou koju je glumila u seriji "Seks i grad". Premda se može nazvati pravom bogatašicom, nikad ne zaboravlja skromno odrastanje u osmoočlanoj porodici pa tako i decu pokušava da odgoji. Da budu racionalna i da ne rasipaju novac bez potrebe. Sara Džesika i njen suprug ulažu u nekretnine, ali retko odlaze na luksuzna putovanja i gotovo nikad ne kupuju stvari koje im nius potrebne. Deca često nose i stvari koje su im poklonili prijatelji.

Leonardo Dikaprio


Teško je i zamisliti silno bogatstvo koje je ovaj slavni glumac nakupio godinama snimajući hit filmove. Verovatno ste primetili kako, osim dugonogih plavuša, Leo nema neke poroke te se ne ponaša poput milijardera, premda bi to mogao da sebi priušti.

Najskuplja stvar koju je kupio je privatno ostrvo za koji je izdvojio 2,5 miliona dolara, a inače živi poprilično normalno i ne troši na ludosti. Vozi Tojotu Prius, ne izlazi u klubove svake večeri, a najveći deo njegovog bogatstva odlazi na finansiranje filmova ili u humanitarne svrhe.

Sara Mišel Dželar

Zvezda serije "Buffy, uboica vampira" i njen suprug Fredi Princ junior bili su velike zvezde u devedesetima, a sve što su tada zaradili danas mudro čuvaju. Njihovo bogatstvo procjenjuje se na 15 miliona dolara, no Sara i Fredi se ne ponašaju kao bogataši. Plavokosa glumica često izjavljuje kako zna da izrezuje kupone za popuste iz novina i kako najviše voli dobru rasprodaju.

Među većim izdacima ove porodice su donacije humanitarnim udruženjima koje podržavaju.

Tajra Benks

Slavna manekenka, voditeljka i producentkinja ne mora da brinuti oko novca - njeno se bogatstvo procenjuje na 75 miliona dolara. Ipak, svaki put kad poželi da kupi nešto malo skuplje, odlazi do računovođe kako bi ga pitala može li to da priušti te se nikad ne rasipa stvarima u svom domu. Kad u hotelima spazi mini šampone i sapune, nosi ih kući kako bi uštedela.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty/Splash hellomagazin