Kraj „Dosijea iks“, u „Foksu“ hoće novu sezonu?

Kraj „Dosijea iks“, u „Foksu“ hoće novu sezonu?

Autor: | 24/02/2016

0


Popularna naučno-fantastična serija „Dosije iks“ završena je u utorak epizodom koja gotovo da obećava nastavak snimanja franšize o vanzemaljcima i neobjašnjivim fenomenima.

Epizoda "Moja borba 2" počela je porukom „Ovo je kraj“, ali kreator serije Kris Karter ubrzo je nagovestio kako je reč o triku koji će pravi ljubitelji serije znati da cene.

- Uvek smo tako završavali sezone. Ovo nije film, ovo je serija. Ako obožavaoci misle da su prevareni, onda ne znaju kako sam nekada stvarao Dosje iks. Mislim da bi se više osećali prevareno da sam ponudio pravi kraj i da se više nikad ne vratim - rekao je Karter.

U razgovoru za Njujork tajms kreator serije otkrio je kako će se snimanje gotovo sigurno nastaviti, ali da je problem u tome kako ponovo okupiti staru ekipu glumaca. Dodao je kako su rukovodeći ljudi „Foksa“, poput Dejne Volden, zainteresovani za budućih epizoda.

Glumica Džilijan Anderson smatra da je uspeh sezone od šest epizoda dovoljan za stvaranje preko potrebnih okolnosti kako bi serija nastavila da se snima.

- Završili smo na način gde je sve moguće. Ja živim u Londonu, imam troje dece, a Dejvid Dukovni radi na seriji Akvarijus. Mnogo se stvari mora poklopiti kako bi nastavili da stvaramo Dosje iks - priznala je Andersonova.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Promo hellomagazin
Tagovi: dosije X

Najnovije vesti