Rob Kardašijan se zbog ljubavi odrekao porodice

Rob Kardašijan se zbog ljubavi odrekao porodice

Autor: | 24/02/2016

0


Rob Kardašijan (28), mlađi brat Kim Kardašijan nije više u kontaktu sa članovima svoje porodice, a sve zbog veze sa Blek Čajnom, čija je netrpeljivost sa sestrama Kardašijan-Džener dobro poznata.

On je objavio je na Instagramu vulgarnu poruku kojom je potvrdio da se odrekao porodice.

- Kada je p***a dobra, ali se ne dopada tvojoj porodici, pa se odrekneš porodice i postaneš siroče - napisao je on.

Za kratko vreme, stiglo mu je 30 hiljada komentara, od kojih su ga neki podržali, dok su ga drugi iskritikovali.

Rob je romansu sa starletom Blek Čajnom, čije je pravo ime Anđela Rene Vajt, započeo prošlog meseca, uprkos tome što je ona u svađi sa njegovom polusestrom Kajli Džener. Blek Čajna je bila verena za Kajlinog trenutnog dečka Tigu, i sa njim ima i dete.

Ranije je bila bliska sa Kim Kardašijan, ali više nisu u dobrim odnosima. Njena najbolja prijateljica je Amber Rouz koja je, da stvar bude još gora, bila u vezi sa Kiminim suprugom Kanjeom Vestom.

Rob se godinu dana krio od javnosti, navodno jer se ugojio skoro 50 kilograma. Ipak, otkako ima novu devojku mnogo je aktivniji na društvenim mrežama.

Nema sumnje da će ova poruka naljutiti njegovu majku Kris Džener, pogotovo jer mu je ona nedavno kupila kuću vrednu 2,3 miliona dolara u blizini njihovog porodičnog doma. Sve do nedavno, živeo je sa sestrom Kloi, koja ga je izbacila zbog Blek Čajne.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash hellomagazin

Najnovije vesti