Obožavaoci ispunili obećanje: Dikaprija čeka Oskar u Sibiru!

Obožavaoci ispunili obećanje: Dikaprija čeka Oskar u Sibiru!

Autor: | 27/02/2016

0


Sibirski obožavaoci Leonarda Dikaprija, u iščekivanju holivudske dodele Oskara i nagrade za ulogu u njegovom najnovijem filmu „Povratnik“, pripremili su za svog omiljenog glumca simboličnu srebrnu statuu Oskara tešku kilogram i po.

- Naša nagrada je spremna“, rekla je danas Tatjana Jegorova, jedan od organizatora dodele nagrade - prenosi Tas.

Kako je navela, organizatori su poslali pismo fondaciji Leonarda Dikaprija kako bi pronašli način da predaju svog Oskara glumcu i sada čekaju odgovor.

Organizatori su ranije izrazili nadu da će nagradu predati uz pomoć Rusa koji žive u SAD.

Više od 140 žena iz Jakutska dalo je svoj srebrni nakit da se istopi kako bi se napravio „Oskar za Lea“, na kojem su gradski vajari i draguljari radili više od dve nedelje.

- Cenimo to što je Dikaprio posvetio Zlatni globus koji je dobio za najbolju mušku ulogu starosedelačkim narodima - kaže Jegorova.

Ovogodišnja svečana dodela Oskara biće održana u Los Anđelesu u nedelju 28. februara, a Dikaprio je jedan od kandidata za pravog Oskara za ulogu u ostvarenju "Povratnik", koji je u vrhu liste sa 12 nominacija uključujući one za najbolju fotografiju i najboljeg glumca.

U redu sa Dikaprijom na Oskara čekaju i Majkl Fasbender za ulogu u američkoj biografskoj drami Stiv Džobs, Edi Redmejn za glavnu ulogu u britanskoj drami "Dankinja", Met Dejmon za ulogu u američkom naučno-fantastičnom filmu "Marsovac" i Brajan Li Krenston za ulogu u američkom biografskom ostvarenju Trambo.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash hellomagazin

Pročitajte još