Nostalgija Dženifer Garner: Ponovo bih Benu trčala u zagrljaj na plaži

Nostalgija Dženifer Garner: Ponovo bih Benu trčala u zagrljaj na plaži

Autor: | 27/02/2016

0

Dženifer Garner je, govoreći o razvodu i svojim osećanjima, otkrila da bi se pomirila sa bivšim suprugom Benom Aflekom

Njihov brak je bio mnogima dokaz da je  i u Holivudu moguća ljubavi za ceo život. Ipak, posle deset godina, par se prošle godine rastao. Garner je po prvi put progovorila o njihovom razvodu.

- Bio je to pravi brak. Nije bio za kamere. Za mene je predstavljao prioritet. Ipak, nije funkcionisalo. Nisam se udala za filmsku zvezdu, udala sam se za Bena. Opet bih sve isto učinila. Ponovo bih mu na plaži trčala u zagrljaj. Ne možete dobiti troje dece i toliko toga, bez ljubavi. On je ljubav mog života. Šta sad s tim da radim?

- On je najbriljantnija osoba u svakoj prostoriji, najharizmatičnija, najdarežljivija. Ali on je komplikovan čovek. Uvek sam govorila: "Kada vas njegovo sunce obasja, osetite to", ali kada njegovo sunce sija negde drugo, hladno je. On može da baci veliku senku na vas.

Ona je priznala i da ne krivi dadilju za razvod.

- Mesecima smo bili razdvojeni pre nego što sam čula za dadilju. Nije imala ništa s našom odlukom da se rastanemo. Nije bila deo jednačine. Loša procena? Da. Nije dobro za vašu decu da im dadilja nestane iz života.

Svesna je i toga da svi oko njih žele da se njih dvoje pomire, piše "Vanity Fair".

- Kada su se rastali Dženifer Aniston i Bred Pit, umirala sam od želje da se pomire.

Dženifer je ispričala i kako se smejala se na šalu voditelja dodele Zlatnih globusa koji je rekao da je Met Dejmon jedina osoba kojoj Ben Aflek nije bio neveran.

- Smejala sam se. Ljudi su nekad povređeni, učine stvari zbog kojih se kaju, kojih se stide, a sramota je isto što i bol. Niko ne treba da ga mrzi zbog mene. Ja ga ne mrzim. Ne treba da ga dodatno povređujemo. Ne brinite – držala sam otvorene oči tokom braka. Dobro brinem o sebi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin Guliver/Getty Images