Alisija Vikander i Majkl Fasbender, ljubavna priča u senci Oskara

Alisija Vikander i Majkl Fasbender, ljubavna priča u senci Oskara

Autor: | 28/02/2016

0

Alisija Vikander i Majkl Fasbender danas se nalaze na holivudskom tronu, i verovatno da nema tog reditelja koji ne bi želeo da radi s ovim talentovanim glumcima koji su svojim ulogama pokazali da nema tog karaktera koji oni ne mogu da odglume.

Dvoje osobenjaka, temperamentni Irac nemačkih korena i tiha Šveđanka, su u ljubavnoj vezi, a ove godine oboje su nomovani za Oskara. Alisija je nominovana za ulogu u "Dankinji", a on za otelotvorenje Stiva Džobsa.

Ljubavna priča, kako to često biva kad je Fasbender u pitanju, dogodila im se na setu filma "Light Between Oceans" koji su 2014. snimali u Australiji. U tom filmu oni glume supružnike čiji se život menja kada u jednoj oluji u blizini svetionika, u kome oni i žive, spaue bebu koju odluče da zadrže. Na crvenom tepihu proteklih meseci nikada se nisu pojavili zajedno, a da li će se na večerašnoj dodeli Osakara to promeniti, ostaje da se vidi.

Švedska glumica, 26-godišnja Alisija Vikander, je po svemu sudeći spremna da se mnogo žrtvuje jer je odlučila da bude u ljubavnoj vezi s jednim od najintrigantnijih glumaca današnjice. To može da joj potvrdi svaka bivša Majklova devojka, a bilo ih je mnogo. I Majkl sam je priznao da mu veze ne traju duže od godinu dana, a za sve je kriv njegov karakter. Jedna od bivših devojaka čak ga je optužila za nasilje, ali zahvaljujući talentu koji je nadvladao svaku njegovu manu koja je bila otkrivena u medijima, taj incident je brzo pao u zaborav.

- Veoma sam komplikovana osoba - priznaje Fasbender.

Alisija je toga sigurno svesna, pa je s Majklom raskinula nakon devet meseci, ali je dala novu šansu njihovoj ljubavi.

Fasbender je poznat po tome što redovno ima romansu sa partnerkama sa velikog platna. Tako je bilo sa Zoe Kravic s kojom je glumio u filmu "X-Men: First Class",  i sa Nikol Behari, partnerkom u drami "Shame".

Poznato je da svake godine ima novu devojku, a koliko dugo će Alisija biti Fasbenderova izabranica, očigledno najviše zavisi od nje.

Ona je u svojoj zemlji poznata kao jedna od najvrednijih glumica, ne boji se ničega, a najmanje ljubavnih problema. Disciplina je ono što nju i Fasbendera kao dvoje sasvim različitih karaktera ipak spaja.

Ona je istrenirala disciplinu zahvaljujući baletu kom se posvetila u svojoj devetoj godini i životu sa samohranom majkom, pozorišnom glumicom koja se od Alisijinog oca razvela kada joj je ćerka imala samo pet meseci. Majkl je, s druge strane, pedantnost i predanost radu nasledio od oca Nemca, a temperament od majke Irkinje. Odrastao je u Irskoj u katoličkoj porodici koja je redovno išla u crkvu, a kao dete bio je i ministrant. Red, rad i disciplina bilo je pravilo u njegovoj porodici, a toga se Majkl i danas čvrsto drži kad snima svaki svoj film. A ako projekat doživi neuspeh kod publike, on krivi sebe. Na glasu je kao najneustrašiviji glumac kog je filmski svet ikada video, jer nema te žrtve i tog zadatka s kojim nije spreman da se suoči.

Ljubavi se, kaže, ne predaje toliko koliko glumi. Previše puta razočarao se u ženski pol.

- Sada kad sam na A listi u Holivudu, mogu da imam svaku koju poželim, bez previše truda. A sećam se situacija kada niko nije znao ko sam, žene su bežale od mene već nakon druge rečenice -  iskren je Majkl.

U šta se tačno zaljubila Alisija, u njegov uspeh ili u njegovu ličnost, možda nikada nećmo saznati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images, Guliver/Splash News