Pretnje Šeril Fernandez jer je u vezi s članom "One Direction"

Pretnje Šeril Fernandez jer je u vezi s članom "One Direction"

Autor: | 28/02/2016

0

Taman kad je izgledalo da tužna priča o nesrećnim ljubavima Šeril Fernandez Versini završena, jer je nakon razvoda našla sreću u zagrljaju Lijama Pejna iz benda "One Direction", pojavili su se novi problemi.

Fanovi benda počeli su da zbog te veze prete Šeril, nazivajući je pogrdnim imenima.

Okrutni fanovi benda su za nju napisali da je "odbojna k...a", dok su joj drugi poručili da odje..

Tokom vikenda je otkriveno da je producent Sajmon Kauel kumovao vezi Pejna i Šeril i to u decembru.

- Odje.. Šeril. Možeš da imaš bilo kog muškarca na svetu. Odje.. od mog Lijama ili ćemo imati probleme - napisala je jedna obožavateljka.

Lijam Pejn je fotografijom na društvenim mrežama potvrdio vezu sa Šeril. Na fotografiji koju je na Instagramu postavio za profilnu, on i pevačica leže zagrljeni.

Negativni komentari usmereni su gotovo isključivo na Šeril i to iz nekoliko razloga. Neki fanovi jednostavno su ljuti što Lijam više nije slobodan, neki su napali bivšu sudiju "X Factora" jer im se mnogo više sviđa Lijamova bivša devojka Sofija Smit, dok su je neki osudili jer je u vezi sa deset godina mlađim muškarcem.

Jedan Lijamov fan tako je napisao: "Zar je Lijam toliko slep da ostavi Sofiju i odabere Šeril?". Bilo je i poruka: "Tvitovaću ću o tome koliko mrzim Šeril dok mi prsti ne otpadnu". Neko je, opet, zgrožen razlikom u godinama, napisao: "Lijam i Šeril su najodvratnija stvar ikad i ja se bojim njega i mrzim nju, oni su par iz pakla".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images, printscreen/Instagram

Pročitajte još