Viktorija Bekam razbesnela fanove: Da li želiš da se tvoja ćerka ugleda na "ovo"? (video)

Viktorija Bekam razbesnela fanove: Da li želiš da se tvoja ćerka ugleda na "ovo"? (video)

Autor: | 01/03/2016

0

Viktorija Bekam se između ostalog bavi i dizajniranjem odeće za tinejdžere, te svoje kreacije redovno postavlja na društvene mreže.

Međutim, ovoga puta je napravila i jednu vrlo ružnu grešku. Naime, model, devojčica, koja je u Viktorijinoj kreaciji, izgleda kao da je bolesna i potpuno neuhranjena!

#VBAW16 x vb

A video posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Mar 1, 2016 at 5:12am PST

Fanovi su bili zgroženi izgledom devojčice, a ni kreacije nisu bolje prošle, te su se za samo nekoliko sati namnožili komentari koji nikako ne idu u prilog Viktoriji:

- Još jedan "izgladneli" model, ovo nije sjajan primer posebno za tvoje mlade fanove! Izgleda ko zombi! Ovo je strašno, ova devojka izgleda bolesno i izmučeno! Dajte joj sendvič, umesto da je slikate! - samo su neki od komentara, ali bilo je i onih oštrijih:

Happy Monday! X vb #VBAW16

A video posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Feb 29, 2016 at 12:42pm PST


- Previše nezdravo izgleda! Da li je ovo primer na koji želite da se i vaša ćerka ugleda? Ni jedan cent nije vredan dati za ovo! - bio je još jedan od komentara koji su izražavali negodovanje.

Ipak, svi znamo kako Viktorija izgleda i čini se da ni njoj ne bi škodio koji kilogram viška, te joj je možda i ova devojčica u njenim očima sasvim zdravog i jedrog izgleda...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: viktorija bekam

Pročitajte još

Najnovije vesti