Fifti Sent proglasio bankrot, a ima 64 miliona dolara

Fifti Sent proglasio bankrot, a ima 64 miliona dolara

Autor: | 02/03/2016

0


Fifti Sent je prošlog juna proglasio bankrot, ali je taj njegov postupak bio očigledno pokušaj da izbegne plaćanje dugova jer je, bar tako pokezuje njegova imovinska karta.

Prema pisanju britanskog "Dejli mejla" Fifti Sent i dalje ima više novca nego dugova.

Reper je u sudskim dokumentima naveo da je njegovo bogatstvo iznosi 50 miliona dolara, ali i da njegovi dugovi iznose upravo toliko, te je zbog toga prinuđen da proglasi bankrot.

Međutim, kako piše "Dejli mejl", koji je došao u posed reperovih sudskih dokumenata, ne samo da Fifti Sent nema problema sa likvidnošću, već njegovo bogatstvo ukupno iznosi 64 miliona dolara, dok dugovi ne premašuju cifru od 36 miliona.

Osim toga, Fifti Sent i dalje ima mesečna primanja koja iznose 184.000 dolara, a takođe poseduje 10 miliona dolara u deonicama i fondovima. Takođe, sudski procenitelji otkrili su da, samo na bankovnom računu, reper poseduje 44 miliona.

Sa druge strane, dugovi zbog kojih je proglasio bankrot, ne premašuju bogatstvo repera. Podsetimo, sud je naložio Fifti Sentu da isplati 7 miliona dolara bivšoj devojci kao odštetu jer je neovlašćeno objavio njen snimak seksa na internetu. Takođe, izgubio je parnicu tešku 17 miliona dolara, koje mora da isplati bivšem poslovnom partneru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: fifti sent