Leonardo Dikaprio je šef kakvog samo možete da poželite

Leonardo Dikaprio je šef kakvog samo možete da poželite

Autor: | 04/03/2016

0

Bivša asistentkinja Leonarda Dikaprija ispričala je kakva su njena iskustva u radu sa slavnim glumcem.

Glumica Kesi Braun jedna je među retkim osobama koje su imale priliku da ispričaju kako je raditi za Leonarda, i to za "The Huffington Post".

Posao je dobila, to nimalo ne iznenađuje, preko poznanstva. Njena prijateljica je nekoliko godina ranije asistirala je Leonardu na snimanju filma "Catch Me if You Can", a zatim i na snimanju "Avijatičara", gde je Kesi došla da se druži s prijateljicom i pritom upoznala i čuvenog glumca.

Kada je on nekoliko godina kasnije došao da snima u Los Anđeles, Kesi ga je već poznavala i lako je dobila posao.

Provodeći toliko vremena sa njim, Kesi je stekla prilično dobar uvid u to kakav je on kao ličnost, i tvrdi da je on veoma pametan, i da barata zavidnim znanjem u raznim oblastima, od politike do pop kulture, ali i da ima opasan smisao za humor.

Leonardo je Kesi priznao i da mu je Noć veštica jedan od najdražih dana u godini, jer tada može da bez pritiska i straha izađe među ljude i druži, pod maskom, naravno.

A činjenici da je Leonardo šef za poželeti svedoči i odanost svojoj nekadašnjoj asistentkinji. Kesi tvrdi da se Oskarom ovenčani glumac i sada trudi da ostane u kontaktu, i da je uvek na raspolaganju za profesionalne savete i ohrabrenje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Pročitajte još