Nesreća nikad ne ide sama: Čarli Šin u velikim finansijskim teškoćama

Nesreća nikad ne ide sama: Čarli Šin u velikim finansijskim teškoćama

Autor: | 06/03/2016

0

Čarliju Šinu nije baš najbolji životni period. Osim što je bolestan, u velikim je finansijskim teškoćama zbog sudskih sporova sa bivšim ženama i ljubavnicama, a povrh svega bivša supruga Bruk Muler ne odustaje od alimentacije od 55.000 dolara mesečno.

Serija Dva i po muškarca donela je Čarliju finansijsku sigurnost i mogućnosti da vodi raskalašni život. Zarađivao je 800.000 dolara mesečno, ali je zbog svoje nagle naravi i problema sa alkoholom i drogama morao da prestane sa snimanjem, a posao od tada ne može da nađe jer većina studija ne želi da sarađuje sa njim.

Troškovi lečenja HIV-a, koji je pre par meseci javno priznao da ima, su veliki, a novac koji je imao se brzo „istopio“ zbog brojnih sudskih sporova. Čarli je nedavno objavio da je 12 miliona dolara u dugovima, a mnogi kažu da to nije sve.

Američki glumac želi da napravi nove ugovore sa bivšim suprugama jer ne može da podnese sadašnje iznose alimentacije. Osim toga, otkrio je i da je deset miliona dolara dao ljudima koji su pretili da će otkriti javnosti da je pozitivan na HIV, o kojoj je na kraju sve sam ispričao na televiziji.

Mnogi mediji navode da mu na kraju neće mnogo mogućnosti preostati i da će verovatno morati da proglasi bankrot.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: čarli šin