I pored svih nedaća Čarli Šin snima novi film

I pored svih nedaća Čarli Šin snima novi film

Autor: | 08/03/2016

0

Snimanje filma o napadima na Njujork 11. septembra 2001. godine, sa Čarlijem Šinom i Vupi Goldberg u glavnim ulogama, počelo je juče, rekao je agenciji "Frans pres" reditelj Martin Gigi.

Film će se snimati na Long Biču u Kaliforniji i prati priču o petoro ljudi zaglavljenih u jednom od liftova u kulama bliznakinjama Svetskog trgovinskog centra, navodi časopis "Varajeti".

Snimanje bi trebalo da traje do kraja marta, a premijera je najavljena za jesen, precizirao je Gigi.

U sporednim ulogama naći će se takođe renomirana glumačka imena, među kojima su Luis Guzman, poznat po filmovima "Magnolija", "Trafik" i "Noći bugija", i Vud Haris, koji se proslavio ulogom Ejvona Barkdejla u seriji "The Wire", potvrdio je reditelj.

- Ovaj projekat star je osam godina. To je čudo koje će ugledati svetlost dana - napisao je Martin Gigi u poruci poslatoj "Frans presu".

Glumac Čarli Šin, koji je imao problema sa zavisnošću od alkohola i droga, obelodanio je sredinom novembra da je HIV pozitivan.

Šin, koga je magazin Forbs proglasio za najbolje plaćenog glumca na svetu 2010. i 2011. godine, izbačen je 2011. iz popularne serije "Dva i po muškarca".

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: čarli šin