Dirljivo: Adel posebno usrećila dve obožavateljke na koncertu u Mančesteru (video)

Dirljivo: Adel posebno usrećila dve obožavateljke na koncertu u Mančesteru (video)

Autor: | 10/03/2016

0


Adel je na nedavno održanom koncertu u Mančesteru posebno usrećila dvoje obožavateljki.

Prvo je 12-godišnja devojčica Emili Tamam je privukla pevačicinu pažnju transparentom sa natpisom "Moj san je da pevam sa Adel" što je bilo dovoljno da dobije priliku da svoj neverovatan pevački talenat pokaže pred 20 hiljada ljudi.

- Taman pred kraj, Adel se okrenula, pročitala natpis i rekla: Okej, onda dođi na binu. Rekla joj je da će zajedno pevati Someone like ou, što je igrom slučaja Emilina omiljena pesma - ispričao je devojčicin otac i dodao:

- Emili je otpevala prvu strofu, i dobila sjajnu reakciju publike. Na kraju je otpevala skoro celu pesmu. Bila je veoma smirena s obzirom na okolnosti.

Pored toga što je autistična, Emili boluje od još nekoliko poremećaja, zbog kojih je pre dve godine ostala nepokretna. Ipak, nakon šest meseci u bolnici uspela je da se oporavi, ali i dalje ima poteškoća u kretanju.

Na istom koncertu Adel je usrećila još jednu obožavateljku. Naime kada je ova devojka pravila selfipored bine Adel je "uskočila" u kadar smešeći se.

Šta više na kratko je prekinula koncert i silno usrećila Keri Skot, koja je tom prilikom od pevačice dobila i komplimente za frizuru inspirisane Adelinom.

- Nije mogla da siđe sa bine pa je pozirala odande i rekla mi da mi kosa izgleda sjajno. Jednostavno nisam mogla da verujem.

Komentari (0)

Loading
Izvor:hellomagazin.rs hellomagazin
Tagovi: adel Adele